Onze missie 2018-02-07T11:10:02+00:00

Onze missie

Onze Missie bestaat erin mensen te stimuleren om hun persoonlijke groei verder te zetten en te transformeren. Zodoende helpen we hen tijdens een persoonlijke sessie, in opdracht van een bedrijfsactiviteit of in een groepssessie (workshop/cursus), met het behalen van hun doelstellingen op een harmonieuze wijze.

Wij willen de tools aanbieden om authentieker en efficiënter te communiceren. Door o.a. lichaamstaal te leren, met een constante zorg voor nederigheid, objectiviteit en respect voor anderen, verbeteren we onze dagelijkse communicatie.

Achter de zakelijke en organisatorische uitdagingen bevinden zich sterke menselijke factoren. We werken aan deze menselijke factoren als zakelijke gangmaker en als een middel tot zelfontplooiing. Wij geloven dat iedereen zijn/haar werkelijke potentieel kan bereiken door het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, zowel in overeenstemming met zijn/haar persoonlijkheid als de bedrijfsbehoeften. Naast de ontwikkeling van kerncompetenties, zijn wij van mening dat uitstekende prestaties samengaan met een verhoogd bewustzijn en motivatie.

We helpen mensen verandering door te voeren en om zich zelf uit te dagen om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Uitgelijnde en geïnspireerde mensen creëren voor zichzelf een zinvol leven dat zowel de prestaties als het welzijn ondersteunt.

Onze hoofdwaarden zijn :

  • Integriteit (congruentie, authentieke communicatie, respect)
  • Verantwoordelijkheid (bewustzijn over iemands eigen bijdrage, evenwicht, inzet)
  • Innovatie (creativiteit, continue verbetering)
  • Efficiëntie (voor duurzame en “gemakkelijke juiste” prestaties)

In onze huidige maatschappij vergeet men dikwijls dat er achter resultaten en goals mensen zitten die behoeften hebben aan erkenning, coaching, een evenwicht tussen hun werk en privéleven, duidelijke communicatie enz…

Daarom staan bij ons ‘DE MENSEN’ centraal.